Problem with PM

Post Reply
DG4ACF
Posts: 3
Joined: Sat Nov 16, 2019 10:24 am

Problem with PM

Post by DG4ACF » Wed Nov 20, 2019 5:57 pm

Hello,
I have a problem with the PM function. I can receive PM's but I don't can write PM's.
What' s my mistake?

73 de Olli -DG4ACF-

VK3KYY
Posts: 1604
Joined: Sat Nov 16, 2019 3:25 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Problem with PM

Post by VK3KYY » Wed Nov 20, 2019 8:02 pm

You need to post at least once before you can PM.

So it may work now.

DG4ACF
Posts: 3
Joined: Sat Nov 16, 2019 10:24 am

Re: Problem with PM

Post by DG4ACF » Thu Nov 21, 2019 1:49 pm

Thank you,
now it works. 👍

73 de Olli

User avatar
YT5HOK
Posts: 123
Joined: Sat Nov 16, 2019 11:36 am
Location: Belgrade, KN04FR

Re: Problem with PM

Post by YT5HOK » Thu Nov 21, 2019 7:17 pm

Yes, it does work, you sent PM to everybody. ;)
Marko

DG4ACF
Posts: 3
Joined: Sat Nov 16, 2019 10:24 am

Re: Problem with PM

Post by DG4ACF » Thu Nov 21, 2019 7:23 pm

UUps SORRY :shock:

User avatar
YT5HOK
Posts: 123
Joined: Sat Nov 16, 2019 11:36 am
Location: Belgrade, KN04FR

Re: Problem with PM

Post by YT5HOK » Fri Nov 22, 2019 12:28 am

No problem mate. Enjoy this forum. ;)
Marko

IZ2EIB
Posts: 62
Joined: Sat Nov 30, 2019 12:55 pm

Re: Problem with PM

Post by IZ2EIB » Tue Dec 03, 2019 7:02 pm

Hi all.
I have already submitted posts on the forum and even sent private messages, but it is from yesterday that every time I try to send private messages the following warning is reported to me:


403
Forbidden

Access to this resource on the server is denied!


This happens either using http:// or https:// and with this last one I can not even select the recipient for the private message that the above warning appears to me immediately.
Instead while using http:// the warning appears when I try to send the PM.
What is the trick?

73 best regards de Fabio IZ2EIB

Post Reply