Update Spanish.xml

Post Reply
User avatar
EA5SW
Posts: 52
Joined: Sat Nov 16, 2019 9:45 am
Location: Valencia, Spain
Contact:

Update Spanish.xml

Post by EA5SW » Sat Dec 28, 2019 12:12 am

Sorry dont fork this time...

Include this file:
Spanish.zip
(8.87 KiB) Downloaded 11 times
Jose - EA5SW - Valencia

VK3KYY
Posts: 1961
Joined: Sat Nov 16, 2019 3:25 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Update Spanish.xml

Post by VK3KYY » Sat Dec 28, 2019 3:09 am

There is something wrong with your XML. The CPS crashes if I try to use it.

VK3KYY
Posts: 1961
Joined: Sat Nov 16, 2019 3:25 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Update Spanish.xml

Post by VK3KYY » Sat Dec 28, 2019 3:36 am

EA5SW wrote:
Sat Dec 28, 2019 12:12 am
Sorry dont fork this time...

Include this file:

Spanish.zip
It looks like it a character encoding error, the file seems to be UTF-8 but has invalid characters in it.
Try dragging the file onto Chrome of Firefox and you'll see what I mean

User avatar
F1RMB
Posts: 489
Joined: Sat Nov 16, 2019 5:42 am
Location: Grenoble, France
Contact:

Re: Update Spanish.xml

Post by F1RMB » Sat Dec 28, 2019 7:32 am

Hi Roger,
VK3KYY wrote:
Sat Dec 28, 2019 3:36 am
EA5SW wrote:
Sat Dec 28, 2019 12:12 am
Sorry dont fork this time...

Include this file:

Spanish.zip
It looks like it a character encoding error, the file seems to be UTF-8 but has invalid characters in it.
Try dragging the file onto Chrome of Firefox and you'll see what I mean
Here is the file recoded from ISO-8859-1 to UTF-8 (+ LF line ending).

Cheers.
73 de Daniel.

VK3KYY
Posts: 1961
Joined: Sat Nov 16, 2019 3:25 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Update Spanish.xml

Post by VK3KYY » Sat Dec 28, 2019 9:02 am

Thanks Daniel.

I wasn't sure what encoding they had intended to use/

VK3KYY
Posts: 1961
Joined: Sat Nov 16, 2019 3:25 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Update Spanish.xml

Post by VK3KYY » Sat Dec 28, 2019 9:11 am

I've committed and pushed the updated Spanish.xml and it will be in the next release.

I still need to fix the bug some machines have while uploading the codeplug.

User avatar
F1RMB
Posts: 489
Joined: Sat Nov 16, 2019 5:42 am
Location: Grenoble, France
Contact:

Re: Update Spanish.xml

Post by F1RMB » Sat Dec 28, 2019 9:15 am

VK3KYY wrote:
Sat Dec 28, 2019 9:02 am
Thanks Daniel.

I wasn't sure what encoding they had intended to use/
"file" tool told me the encoding, then I recorded and checked the accents (found some ñ and so on).

Cheers.
---
Daniel
73 de Daniel.

User avatar
EA5SW
Posts: 52
Joined: Sat Nov 16, 2019 9:45 am
Location: Valencia, Spain
Contact:

Re: Update Spanish.xml

Post by EA5SW » Sat Dec 28, 2019 9:32 am

Sorry about codification, I tried again and have all correct also in my machine...
Jose - EA5SW - Valencia

Post Reply