Page 2 of 2

Re: Possible HotSpot bug

Posted: Sun Mar 28, 2021 9:20 am
by F1RMB
Hi,

Out of curiosity, can you tell me the MMDVMHost version that is running on your Pi-Star ? (MMDVMHost -v result).

I'm asking you because I've made some quick tests, got some transmissions with packet loss, but the transmission is still active in that case.
FYI, i'm always using the latest code from G4KLX, for all MMDVM related softwares, unlike what is running on the official Pi-Star, which is really outdated most of the time.


Cheers.
---
Daniel

Re: Possible HotSpot bug

Posted: Sun Mar 28, 2021 6:25 pm
by M0XSI
@Daniel,

pi-star@pi-star(ro):~$ MMDVMHost -v result
MMDVMHost version 20200615_Pi-Star_v4 git #3313fe8

This is the same version running on the pi with the hat that doesn't lose the transmissions.

@Roger

I'm installing that version now and will monitor.

Thank you both for the help.

Re: Possible HotSpot bug

Posted: Sun Mar 28, 2021 8:57 pm
by VK3KYY
M0XSI wrote:
Sun Mar 28, 2021 6:25 pm
@Daniel,

pi-star@pi-star(ro):~$ MMDVMHost -v result
MMDVMHost version 20200615_Pi-Star_v4 git #3313fe8

This is the same version running on the pi with the hat that doesn't lose the transmissions.

@Roger

I'm installing that version now and will monitor.

Thank you both for the help.

OK.

Thanks

Re: Possible HotSpot bug

Posted: Tue Apr 06, 2021 7:28 pm
by M0XSI
Hi,

Sorry for the delay, I'd not heard that person on for a few days.

I can confirm the bug is still present on that version you asked me to test (https://github.com/rogerclarkmelbourne/ ... 0.12.29.02)

Re: Possible HotSpot bug

Posted: Tue Apr 06, 2021 9:10 pm
by VK3KYY
M0XSI wrote:
Tue Apr 06, 2021 7:28 pm
Hi,

Sorry for the delay, I'd not heard that person on for a few days.

I can confirm the bug is still present on that version you asked me to test (https://github.com/rogerclarkmelbourne/ ... 0.12.29.02)
OK.
That rules out a problem with the USB data rate