Search found 159 matches

by KU4ZD
Mon Mar 23, 2020 6:33 pm
Forum: Development updates
Topic: [Sunday tests] Updated firmware loader.
Replies: 58
Views: 2305

Re: [Sunday tests] Updated firmware loader.

Worked fine
Windows 64 bit
by KU4ZD
Sun Mar 08, 2020 3:19 pm
Forum: Development updates
Topic: Update 6th March Version 2
Replies: 55
Views: 2409

Re: Update 6th March Version 2

Thank you, I got everything working again. I did have to adjust the Reference Oscillator value get things working. It is like once the error was fixed in the file everything changed as if the calibration was not working correctly before. I am on the latest CPS and firmware now. My calibration is clo...
by KU4ZD
Sat Mar 07, 2020 10:12 pm
Forum: Development updates
Topic: Update 6th March Version 2
Replies: 55
Views: 2409

Re: Update 6th March Version 2

Thank you, I have not seen it yet but will be watching for it. Thank Ok well watch for your email with instructions Mike I think I know whats wrong. Your radio probably had invalid calibration data, which would also explain why its never worked that well I'll email you, so that you can backup your F...
by KU4ZD
Sat Mar 07, 2020 1:48 pm
Forum: Development updates
Topic: Update 6th March Version 2
Replies: 55
Views: 2409

Re: Update 6th March Version 2

Ok well watch for your email with instructions I tried up update, I downloaded the updated CPS and this firmware. After updating the firmware I have a message on my screen that says '`Flash Mem Error" with the radio on or off and I can not load anything or get rid of the error message nor do anythin...
by KU4ZD
Sat Mar 07, 2020 1:41 am
Forum: Development updates
Topic: Update 6th March Version 2
Replies: 55
Views: 2409

Re: Update 6th March Version 2

Sounds good, when ever you have time. No hurry. Got it, I had to pull the battery a number of times before I could get the error message to go away and get it to reboot and allow me to reflash but finally got it to work, thank you So now I am on the new cps and the last firmware version, should I ba...
by KU4ZD
Sat Mar 07, 2020 12:53 am
Forum: Development updates
Topic: Update 6th March Version 2
Replies: 55
Views: 2409

Re: Update 6th March Version 2

Got it, I had to pull the battery a number of times before I could get the error message to go away and get it to reboot and allow me to reflash but finally got it to work, thank you So now I am on the new cps and the last firmware version, should I back up my configurations again or I am ok with wh...
by KU4ZD
Sat Mar 07, 2020 12:35 am
Forum: Development updates
Topic: Update 6th March Version 2
Replies: 55
Views: 2409

Re: Update 6th March Version 2

I am using the GD-77 and I will download yesterdays firmware but at this point I a stuck, I can not do anything, I can not load firmware or get out of the error message Load yesterdays firmware. https://github.com/rogerclarkmelbourne/OpenGD77/raw/b07d1ead152b6d123641858e0e70b528cb342f1b/firmware_bin...
by KU4ZD
Sat Mar 07, 2020 12:02 am
Forum: Development updates
Topic: Update 6th March Version 2
Replies: 55
Views: 2409

Re: Update 6th March Version 2

I tried up update, I downloaded the updated CPS and this firmware. After updating the firmware I have a message on my screen that says '`Flash Mem Error" with the radio on or off and I can not load anything or get rid of the error message nor do anything at this point? any ideas? Yet another update ...
by KU4ZD
Mon Mar 02, 2020 4:01 pm
Forum: Development updates
Topic: Experimental versions to fix potential speaker hiss
Replies: 41
Views: 1268

Re: Experimental versions to fix potential speaker hiss

KC7RBW wrote:
Mon Mar 02, 2020 3:45 pm
This is a bug I saw on the NA7Q firmware, but hadn't seen (yet) on Roger's build.
I have not tried NA7Q's version yet, but this is on Roger's current version here
by KU4ZD
Mon Mar 02, 2020 2:37 pm
Forum: Development updates
Topic: Experimental versions to fix potential speaker hiss
Replies: 41
Views: 1268

Re: Experimental versions to fix potential speaker hiss

I am noticing that with the filter set to 'none', after I transmit the cc changes from the setting in the code plug to 0 and the net time I transmit it transmits on cc0. This happens on the hot and digital simplex. The result is that I am sending out the wrong cc. It does not happen if I have the fi...